Magdalena Gadomska – W 2015 roku stworzyłam Centrum Relaksu Vasco da Gaia z zamiłowiania do masażu i dobrego samopoczucia. Ofertę wciąż poszerzam inspirując się zabiegami, z których miałam okazję korzystać podczas swoich podróży. Posiadam i wykonuję dwa zawody – od kilkunastu lat jestem psychologiem i od kilku lat technikiem masażystą. Nadal uczestniczę w szkoleniach, zdobywając nową wiedzę i umiejętności. Wykonuję wszystkie rodzaje masażu oferowanego w Centrum Relaksu. Szczególnie polecam japoński masaż twarzy KOBIDO, w którym gwarancją mojej kompetencji i biegłości są setki wykonanych zabiegów i dziesiątki zadowolonych klientek! W 2022 roku zdobyłam certyfikat Praktyka masażu dźwiękiem wg metody Petera Hess'a i z pasją wprowadzam tą metodą klientów w stan głębokiego odprężenia. W Centrum prowadzę gabinet psychologiczny, świadcząc porady i pomoc psychologiczną. Wykonuję także indywidualne badania inteligencji, uprawniajace do członkostwa w Stowarzyszeniu Mensa Polska.
Na wizyty do siebie zapraszam od poniedziałku do piątku oraz w wybrane soboty.
Natalia Kaczorowska – Jestem technikiem masażystą oraz magistrem fizjoterapii. Pracuję w Centrum Relaksu Vasco da Gaia już trzeci rok. Moje życie jest mocno związane z masażem. Sprawia mi on ogromną frajdę, a dzięki temu moja praca stała się dla mnie przyjemnością, do której przychodzę z uśmiechem na ustach. I tym uśmiechem lubię zarażać innych! W każdej wolnej chwili chętnie wracam w swoje rodzinne strony oraz spotykam się z przyjaciółmi. Kocham gotować i bawić się w cukiernika, zwłaszcza jeśli przychodzi ochota na szarlotkę :) Wykonuję niemal wszystkie masaże z oferty Vasco da Gaia – poza KOBIDO, Masażem dźwiękiem metodą Petera Hess'a oraz Lomi Lomi w systemie Kahuna Bodywork.
Na wizyty do siebie zapraszam w wybrane soboty.
Marta Tadeuszyk-Walkowiak – Jestem dietetykiem z ponad 7-letnim stażem, z Centrum Relaksu Vasco da Gaia współpracuję od 2017 roku. Ukończyłam studia licencjackie i magisterskie na kierunku Dietetyka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Jestem specjalistą SOIT (School Of Insulinresistance Therapy) przyjaznym insulinoopornym. Staram się systematycznie podnosić kwalifikacje poprzez udział w szkoleniach oraz konferencjach, a także być na bieżąco z nowościami w dziedzinie dietetyki i żywienia człowieka. Interesuję się nie tylko dietami odchudzającymi, ale także żywieniem osób chorych, kobiet ciężarnych oraz dzieci i sportowców.
Na wizyty osobiste zapraszam raz w miesiącu. Jadłospisy indywidualnie układam także zaocznie.